Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

O echipă a Crucii Roșii Bistrița-Năsăud, condusă de directorul Marius Moldovan și asistentul medical generalist Darius Ilieșiu, a fost prezentă la sediul societatii pentru a preda angajaților din sectorul Construcții a firmei ”M.I.S. Grup”, cursuri de prim ajutor de bază.

Reprezentanții filialei județene a Crucii Roșii au structurat instruirea pe următoarele teme: Resuscitarea cardio-pulmonară; Corpi străini în caile aeriene superioare; Starea de inconştienţă–poziţia laterală stabilă; Întreruperea circulaţiei sângelui; Hemoragii. Hemostaza; Plăgi; Fracturi; Arsuri, electrocutarea, degerături, influenţa temperaturii ridicate asupra corpului, febra, convulsiile febrile, intoxicații; Boli cronice acutizate: boli de inimă, comoţia cerebrală, diabetul, epilepsia; Otrăvirea și primul ajutor în intoxicații; Bandajarea.Tipuri de bandaje; Primul ajutor psihologic; Autoprotecţia salvatorulu.

De remarcat faptul că ”M.I.S. Grup” este printre primele societăți comerciale private din județ care se raliază Legii nr. 524 pentru modificarea si completarea Legii Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România ce stipulează că, pentru categoriile profesionale expuse riscurilor de accidentare, aceste cursuri sunt obligatorii.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.