Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Târgul Regional al Firmelor de Exerciţiu „Firma de exerciţiu, o rampă de lansare în carieră”, ediţia a-V-a, s-a sustinut la Zalău. Târgul regional al firmelor de exerciţiu face parte din proiectul educativ “Firma de exerciţiu, o rampă de lansare în carieră”, conceput sub forma unui concurs în care 49 de firme de exerciţiu cu participare directă din judeţele Alba, Arad, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Mureş, Sălaj, Satu Mare, Suceava şi Olt şi 21 de firme de exerciţiu cu participare indirectă din Alba, Bihor, Bucureşti, Galaţi, Giurgiu, Timiş, Mureş şi Vâlcea s-au luptat pentru titlurile puse la bătaie. Printre participanti s-au aflat si elevii de la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” care au obţinut rezultate remarcabile:

Fe Ecogen Srl CNAM – profesor coordonator Cristina Corbu i-a reunit, din clasa a XI a G, pe elevii participanți Coman Patricia, Farcaş Emil, Mănarcă Andreea şi Gotea Andreea. Tinerii au reuşit să obţină Premiul special – „Excelenţa în afaceri”, Premiul I – pentru „Cel mai bun manager”, Premiul I – „Cea mai bună prezentare PPT”, Premiul II – pentru „Cel mai bun stand expoziţional” şi Mențiunea I – pentru „Cele mai bune materiale promoționale”.

Fe Zestrea Bistrițeana Srl CNAM – coordonată de profesor Maria Mureşan i-a reunit, din clasa a XII a G, pe elevii Lăcătuşu Alexandra, David Viorel, Băbuţan Petruţa, Pomohaci Leontina şi Cîrcu Roxana – care au obţinut Premiul special UBB. FSEGA (care echivalează, la admitere, 0.25 sutimi), Premiul I – pentru „Cel mai bun stand expozițional”, Premiul II – pentru „Cel mai bun manager”, Premiul III – pentru „Cea mai bună prezentare PPT” şi Menţiunea II – pentru „Cel mai bun catalog”.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.